Unieke cadeaus voor bijzondere gelegenheden

Unieke cadeaus, waarmee de gegevene zich belanrijk voelt, omdat we laten weten dat we voor hem/haar niet een standard produkt hebben gekocht. Er zijn regematig gelegenheden waarop we iets unieks zouden willen geven:jubileums, een vriend die z’n diploma haalt of gaat trouwen, voor Kerst voor familie en vrienden, dan zou het handig zijn, om iets unieks en origineels te vinden, om is echt anders uit de bus te komen.

Dan kan het feest echt beginnen. Een uniek cadeau geven betekend grote simbolische waarde aan het cadeau zelf geven, en een diepere verbinding creeëren: de vraag is, hoe moeten we dat doen, als we wenig ideeën en een beperkt budget hebben?

Als je geld genoeg hebt, kun je unieke kado’s zoals massages en danslessen bieden, of antique meubels of juwelen, maar vaak is dit helaas niet het geval. Dit is ook niet het enige probleem waar je rekening mee moet houden, maar het heeft wel invloed op de keuze, vooral als je een heel gepersonalizeerd item wilt vinden, dat iets belangrijk betekend.

Mydays duikcursus

Als je iemand met een onvergetelijke belevenis wilt verrassen, geef dan een duikcursus cadeau, omdat je hiermee ook het officieel duik brevet krijgt.

Lees verder

unieke cadeaus

Een encyclopedie is een versameling van verschillende texten over menselijke kennis. Een van de eersten was de Naturalis HIstoria, door Plinius de Oudere tijdens de 1e eeuw ontworpen. Sindsdien hebben ziich encyclopedien steeds beter ontworpen, de moderne zijn tegenwoordig op cd of internet, zoals bijv Encarta of Wikipedia.

Lees verder

 

Unieke geschenk-ideeën kunnen tekort schieten, maar geef het niet op en bedenk nieuwe tips. Een idee, waar weinig mensen aan denken, is het net, dus verkoop- siten, die heel veel tips geven, waar zeker ook iets voor jou tussen zit.

Daarom is het ook makkelijker, om iets te scooren, wat niemand anders heeft bedacht. Online, maar ook in het real life, is alles wat emoties opbrengt, voor mannen en vrouwen uniek.

Iets waar emoties en herinneringen in bewerkt zijn is altijd verrassend, dus als je op deze basis een uniek cadeautje verzint, weet je zeker dat er betrokkenheid bij is.

Samsung 55” LED TV

De Samsung ES7000 is een hypermoderne LED TV, met stemherkenning en bediening via beweging, dus een toestel dat met z’n tijd mee gaat.

Lees verder

 

Kies bijv. een serie van beelden die het leven van de gegevene vertellen, of aan de leukste momenten van het leven met z’n tweetjes, met je beste vriend(in), of op je werk.

Daarom kan een uniek geschenk een optische illusie zijn, die met foto’s van belangrijke momenten ontworpen wordt, of met grappige beelden die niemand als schilderij zou kunnen bedenken.

Dit is het soort cadeau, dat je helpt herinneren hoeveel weg je samen hebt afgelegt,dat je aan de muur kunt hangen en steeds weer mijmerend kunt bekijken., ook als het leven soms even tegen zit. Zo worden unieke geschenkjes ook een manier om moeilijke momenten door te brengen.