Vers en heerlijk ijs maak je zelf met de Unold ijsmachine

Eindelijk het lekkerste ijs zelf thuis maken! Dat is een droom, dat dankzij de Unold 48816 waar komt. Zelf je favourite ijssmaken voorbereiden, door de beste ingrediënten te kiezen en vooral zonder behoefde aan toegevoegde conserveer middelen.

Deze ijsmachine is ideaal voor families en kinderen, en daarom ook het beste jubileums cadeau dat je en paar kunt geven. Wie houdt er nou niet van ijs? En een ijsmachine lost ook een probleem op: wat nou als er onverwacht bezoek komt en er niets lekkers in huis is, of als je gevoon plotseling zin in fris en gezond ijs hebt.

Dankzij de Unold 48816 heb je in een half uur een royaale portie ijs, waarvan je als toetje of tussendoortje kunt smullen. Geeft niet, of iemand in roomijs zin heeft, of iemand anders aan soft- of sorbetijs toe is.

unold-ijsmachine

Met de Unold ijsmachine kun je iedereen tevreden maken, door de ingrediënten en de smaaken zelf te bepalen en natuurlijk het soort ijs te kiezen. Natuurlijk vraagt ieder soort ijs om een andere bereidingstijd, maar met de timer kun je de juiste tijd zelf bepalen, om niemand teleur te stellen.

Zo kan iedereen genieten van z’n gewensde ijssoort. De Unold ijsmachine kun je bovendien ook als handige flessenkoeler gebruiken, waar je bijv. flessen wijn in kunt doen.

Zo heb je twee toestellen in een, dat ook nog professioneel oogt in de keuken. Een van de pluspunten van deze zelfvriezende ijsmachine is dat je hem met maar een druk op de knop klaar maakt voor gebruik.

Maar liefsts 30 minuten later kun je van het gezondste zelfgemaakt ijs genieten. Inmiddels kun je ook het bereidings proces van het ijs in de machine in de gaten houden, dankzij het transparante deksel.

De ijsmachine heeft een vermogen van 150 watt en is voorzien van timer en display. Met een ijsemmer van 1,5 liter inhoud, heb je voldoende ijs voor de hele familie en ook nog voor eventueel bezoek. Dankzij de Unold ijsmachine bereid je zelf het verste ijs.

Koop online

Ga terug naar jubileums kado

Zich met de Maisto R/C Rock Crawler piloot voelen

Het valt vaak niet mee om een leuk cadeau te bedenken. Zowel voor ouderen als voor jongeren moet er soms heel wat denkwerk aan vooraf gaan om tot een origineel idee te komen.

Eigenlijk wil je iets wat de persoon interesseert of waar hij of zij iets mee kan doen. Voor kinderen kan het ook belangrijk zijn dat het iets is waarmee ze naar buiten kunnen.

maisto-rc-rock-crawler

En het kan ook afhangen van de reden waarom je graag iemand iets cadeau zou willen geven. Voor communie cadeaus zou u is kunnen denken aan een Maisto R/C Rock Crawler.

Met deze super terrein-wagen doet u iedere jongen een plezier. Ze kunnen ermee naar buiten om daar de auto de grootste hindernissen te laten nemen, om zich een echte piloot te voelen.

Dit model heeft twee motoren en een lage gearing zodat hij op onverharde weg goed in actie kan komen. Hij is ook voorzien van stevige voor- en achter vering. Op een terrein van zand of hoog gras en zelfs door een laagje water komt deze wagen vooruit.

Hij kan hindernissen nemen bijna net zo hoog als de auto zelf. Deze Rock Crawler is verkrijgbaar in de vrolijke maar ook stoere kleuren geel, rood of blauw. De auto kan zo’n 4 tot 5 uur rijden op 6 AA baterijen en de afstandsbediening heeft 2 AAA nodig.

Deze zijn niet bij de auto inbegrepen, maar makkelijk verkrijgbaar. U kunt de Maisto R/C Rock Crawler eenvoudig bestellen via internet, dus u hoeft er uw huis niet voor uit.

Hij is eral vanaf 25€ wat ook voor uw portomonee niet zo heel ingrijpend is. Bij bestelling wordt hij binnen enkele dagen thuis afgeleverd. Voor een belangrijk moment als een communie zal dit originele cadeau zeker gewaardeerd worden. Met zo`n cadeau wordt de dag van de communie echt een dag om nooit te vergeten.

Koop online

Ga terug naar communie cadeaus

gp powerbank v800c

gp powerbank v800c

headphones los angeles lakers

headphones los angeles lakers

Fauteuil Ice Sofapop

Fauteuil Ice Sofapop

Hollywood tandenbleek gehandeling

Hollywood tandenbleek gehandeling