Verjaardags cadeau ideën voor originele verjaardagen

Man, vrouw, vriend(in), kinderen, ouders, broers, (schoon)moeder: de lijst kan nog veel langer, maar het zijn altijd dezelfde mensen, voor wie je ieder jaar een verjaardagskado moet kopen!

We kunnen deze gelegenheid niet overslaan. Het maakt niet uit of we maar een presentje of juist een groot kado willen geven, het gaat erom iets geschikts voor de verjaardag te vinden.

Het is niet altijd makkelijk om originele ideeën te krijgen, soms moeten we hiervoor echt even brainstormen. Het is natuurlijk geen ramp om een ons dierbaar persoon een verjaardagskado te moeten geven, maar vaak moeten we er goed over nadenken, om niet altijd hetzelfde, of dure dingen te kopen.

Maroo Awanui Beschermhoes

Een geschikt verjaardagscadeau, , want niets is cooler als de Marco Awanui Beschermhoes om zo’n must-have als de nieuwe iPad en iPad 2 te beschermen.

Lees verder

verjaardag cadeau

Speelkaarten werden voor het eerst rond de X-de eeuw in China uitgegeven en werden vervolgens in Saudi Arabie ook bekend. Dankzij culturele en commerciële contakten, zijn de speelkaarten ook in het Westen terecht gekomen. Tijdens de eerste helft van de IV-de eeuw, werden in Italië de eerste tarotkaarten geproduceert.

Lees verder

 

Verjaardagskadoos moeten dus welkom en origineel zijn. Als je in een klein dorpje woont, valt het niet mee, omdat de winkels, waar je een kado voor de verjaardag kunt vinden, altijd dezelfde zijn, en in grotere stadcentra zijn winkels veel duurder!

Een verjaardag idee krijgen kan een echte “mission impossible” zijn, maar als het voor iemand is, uit onze naaste omgeving, en van wie wij de smaak kennen, kan online shopping een oplossing zijn.

Op internet bestaan er een heleboel ideeën, vaar je een presentje voor iemand uit kunt kiezen, en vaak is internet ook een manier om iets te kunnen kopen, wat niet in een winkel dichtbij te krijgen is. Er bestaan bijv. geen winkels, die originele verjaardagideeën als Sirds verkopen: het zijn 3D afbeeldingen, waar je een foto in kunt laten zetten.

GP Powerbank V800C

De GP Powerbank V800C is een gunst voor dierbaren en milieu, dankzij de mogelijkheid om in 15 minuten vier AA- of AAA-batterijen op te laden.

Lees verder

 

Denk aan een foto waar voor de jarige leuke herinneringen aan verbonden zijn of die gewoon heel mooi is. Deze Sirds kun je alleen online kopen. Een verjaardagspresentje is echt welkom als-ie voor iets staat, dat de jarige interesseert, en deze Sirds kunnen in huis of op kantoor opgehangen worden, voor een kleine “kreative” pauze!

Een Sird-verjaardagskado kan grappig of serieus zijn, geheimzinnig of verrassend, maar is zeker altijdt uniek en je zult zien, dat niemand op het feesje hetzelfde idee heeft gehad! De uitdaging is feeling met de gegevene instaureren, door de goeie kleuren, afbeeldingen en vormen uit te zoeken, om een welkom verjaardagskado te geven!