Uitstralen met de Vivienne Eastwood oorbellen

Moeders zijn het belangrijkste bestaan die op de aarde zijn, die altijd voor z’n kinderen klaar staan en die van alles doen, om het waar te maken dat hun kinderen niets missen.

Moeders zijn ook de liefste en de mooiste mensen die je kunt ontmoeten. Ieder kind vind dat er geen mooiere vrouw bestaat, als z’n eigen moeder. Daarom is het ook zo leuk om haar met iets leuks op moederdag te verrassen.

Iets wat haar nog mooier laat zien en wat haar het gewoel geeft, nog meer gewardeert te zijn. Een geschickt moederdag cadeau zijn deze schitterende oorbellen van Vivienne Eastwood Accessoires.

vivienne-eastwood-bas-relief-oorbellen

Deze oorbellen hebben een Georgian Style met bas-relief, in verouded goud en schitterende cristalen, die het gesicht van je al zo mooie moeder nog meer wardeeren. Zij zal van eigen licht uitstralen.

Deze oorbellen zijn natuurlijk geschikt voor elke gelegenheit, omdat ze heel elegant zijn, maar tegelekertijd ook niet ekcentrisch, zodat ze ze altijd aan kan houden. En moeder en kinderen kunnen dus iedere dag van hun cadeau genieten.

Ze zijn met elke outfit te combineren, met een chique (zwarte) jurk voor classike elegantie, als de gelegenheit een avondje uit is, of met casual kleding, om er ook nog een heel persoonllijk licht puntje toe te voegen.

De achterkant van deze door Vivienne Eastwood ontworpen oorbellen is als vlinder ontworpen, zodat ze veilig en vast aan de oren blijven hangen, zonder het risiko ze te verliezen en/of te blessuren.

De luxe schitterende cristalen waarmee de oorbellen van Vivienne Eastwood zijn gedekoreerd geven het gezicht een briljante uitstraling, vaarmee iedere vrouw zich vrolijk en elegant mee voelt.

Daarom is het zo belangrijk om je moeder een cadeau te geven, die haar dag nog mooier laat voelen en vrolijkheid aan haar uitstraling toevoegd. En vooral, je moeder zal dolblij zijn om je cadeau de hele dag en overal mee te kunnen nemen, zodat ze altjid het gevoel heeft, haar lief kind bij haar te hebben.

Koop online

Ga terug naar moeder cadeau's

Het strand op met het Hello Kitty Emmersetje op trolley

Wie kent kinderen die er niet op dol op zijn om in het zand te spelen, ze kunnen er echt soms uren lang mee zoet zijn. Ouders trouwens vaak ook. Het Hello Kitty Emmersetje op trolley is speciaal hiervoor bedacht.

Alle spulletjes kunnen netjes in de trolley opgeborgen worden en de kleintjes kunnen het zelf mee naar het strand slepen. Het emmersetje van Hello Kitty is heel vrolijk gekleurd en is daarom ideaal om als kado voor een baby te worden gegeven.

hello-kitty-emmersetje-op-trolley

Het setje bestaat uit een ruime trolley boordevol Hello Kitty speelgoed voor op het strand of in de zandbak: een emmer, een zeef, hark en schepje, een gieter en verschillende zandvormpjes.

Hiermee kunnen kinderen urenlang mee bouwen, graven en alles maken, wat hun fantasie uitvindt. Alle spulletjes zijn van stevig kunststof gemaakt, zodat er geen kans op gevaarlijke gebroken stukkjes bestaat.

De trolley is 61 x 23 cm (lxb), er is dus ook nog plek voor ev. andere spulletjes en speelgoed die de kids op het strand niet kunnen missen. Kinderen vinden het leuk om net als de “grote mensen” de tas te dragen, en zo leren ze ook nog om hun eigen spullen mee te brengen.

De Hello Kitty emmer is 18,5 cm hoog en het gietertje is 18 cm. Het Hello Kitty emmersetje op trolley is in roze of lila verkrijgbaar. De vriendelijke prijs van dit emmersetje op trolley maakt hem ideaal om als cadeautje voor een kindje te geven.

Je kunt een klein meisje niet blijer maken, dan haar speelgoed van Hello Kitty te geven, en dit emmersetje scoort vast en zeker omdat alle onderdelen met vrolijke felle kleuren zijn gedekoreert en het vriendelijke snoetje van Hello Kitty kijkt je altijd lief aan en nodigt het kind uit in haar gekleurde wereld, als zij vrolijk in het zand speelt.

Koop online

Ga terug naar kado voor een baby

pond protector

pond protector

teague pendant necklace

teague pendant necklace

samsung 55” led tv

samsung 55” led tv

new era dwr dog ear houston Astros

new era dwr dog ear houston Astros