Walkera Quadcopter is puur techniek voor jong en oud

De december maand staat weer voor de deur. De gezelligste maand van het jaar met kaarsjes en lichtjes in huis en de vele feesten. Het eerste feest is Sinterklaas en voor de kleintjes nog altijd een heel belangrijk evenement.

Maar de laatste jaren komt deze heilig man een beetje in de verdrukking door de kerstman. De kerstman heeft vooral aan populariteit gewonnen bij families waar geen kleine kinderen meer zijn.

Dus gaan we met kerst op zoek naar een kerstcadeau. Heeft u een man of zoon die graag met nieuwe technieken bezig is, dan is de Walkera QR X350 RTF Quadcopter echt iets voor hem. In deze quadcopter zijn alle nieuwe technische snufjes vewerkt.

walkera-quadcopter

Geen gewoon spelletje dus, maar echte techniek voor groot en klein. De Walkera QR X350 RTF Quadcopter is voorzien van een GPS 7 Compass module en DV04 camera.

De beelden die deze quadcopter kan maken kunnen rechtstreeks worden uitgezonden naar de meegeleverde Devo F7 zender. Je klunt dus leuke video’s opnemen en die dan terug kijken.

De Devo zender is voorzien van een LCD scherm. De camera is gemonteerd in een anti-vibratie camera mount, zodat u de mooiste beelden kunt krijgen. Hij is ook voorzien van een coming-home functie.

De QR X350 zal zodra u de functie activeerd gaan landen op de plaats vanwaar hij eerder is opgestegen. Deze Quadcopter wordt comleet geleverd met lipo accu een lipo lader en een 2.4Ghz zender set.

Hij heeft een diameter van 556 mm en een hoogte van 180 mm. U kunt hem eenvoudig bestellen via internet, met enkele dagen wordt hij bij u thuisbezorgd. Ook mogenlijk in leuke cadeau verpakking.

Zoekt u een kerstcadeau voor uw man, vriend of zoon die graag met technisch nieuwe ontwikkelingen bezig is dan is deze Walkera QR X350 RTF Quadcopter, waarin de nieuwste snufjes zijn verwerkt een heel goede keuze.

Koop online

Ga terug naar kerstcadeaus