Een technologische ontwakking met de ICF-CL75iP wekkerradio

Technologie is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt steeds uitgebreider. Aparaten worden nu vaak met héél veel verschillende functies en met diverse systemen ontworpen, zodat je een toestel aan andere aparaten kunt verbinden.

Alle (elektronische) toestellen krijgen dus verschillende functies en opties, bijv. de Sony ICF-CL75iP wekkerradio met basistation voor iPod en iPhone 3G. Wanneer je je mp3 lezer of mobiel aan de wekker verbindt, laden deze aparaten op terwijl jij lekker slaapt om vervolgens met je favoriete muziek uit je persoonlijke playlist gewekt te worden.

Daarom is het een ideaal cadeau voor afstuderende, want jonge mensen houden van technologie en hebben met deze wekkerradio meteen ook een goed begin van de dag.

wekkerradio-voor-ipod-iphone

Het aparaat heeft bovendien een heel groot LCD kleurscherm; op een 7-inch, kun je je foto’s en video’s heel duidelijk bekijken. Aan de voorzijde van de wekker is een stereo-luidspreker met RMS-uitgang van 1W + 1 W ingebouwd, die voor een top audiokwaliteit zorgt.

Heel erg belangrijk, want jongelui, en vooral de studenten van nu, houden van technologische topprestaties. Alle media kunnen dankzij de USB/SD-kaart en Memory Stick afgespeeld worden.

Alle normale werkfuncties voor elke levenstijl kunnen natuurlijk bij een wekker ook niet ontbreken, zoals bijv. dubbel alarm, sleep-timer en de onmisbare Snooze-knop. En, met de ICF-CL75iP wekkerradio kun je echt gerust slapen, want mocht de stroom uitvallen, gaat het alarm toch altijd precies op tijd af.

Afstuderen betekend het werkleven ingaan, met veel afspraken en termijnen. De beste manier om de dag goed in te gaan is als je ’s ochtens en ’s nachts heel relaxed naar je favoriete radioprogramma’s kunt luisteren, wat kan dankzij de ingebouwde FN/AM-tuner functie van deze wekkerradio.

Je kunt ook digitaal tunen met 30 voorkeuzestations. Een energetische start om fit en fris een drukke dag te beginnen, is iets wat iedereen zou willen, daarom is deze wekkerradio een geschikt cadeau voor een vriend(in), broertje of zusje die afstudeert of een collega die misschien niet altijd op tijd is. Wil je graag een technologisch cadeau geven, die zeker scoort, is de ICF-CL75iP wekkerradio van Sony dé ideale oplossing.

Koop online

Ga terug naar cadeau afstuderen

ocz vertex interne ssd

ocz vertex interne ssd

lulu tights

lulu tights

hello kitty emmersetje op trolley

hello kitty emmersetje op trolley

pond protector

pond protector

teague pendant necklace

teague pendant necklace